keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Alastomuus

1. LUONTO
Alastomana tähän maailmaan on synnytty. Vailla rihman kiertämää ja siveellisyyden tunnetta. Täydelliseksi kehittyneinä miljoonien vuosien luonnollisen valinnan kautta. Vain terveimmät, vahvimmat ja kauneimmat ovat tänne asti selvinneet ja valikoituneet.

2. HÄPEÄ
Yhteiskunta tuomitsee vapaan ihopinnan. Erityisesti, jos sen esittelijä ei täytä alati vaihtuvan kauneuskuvan täydellisyyttä. Arvostelulla, epäedullisilla vertailuilla ja saavuttamattomilla ihanteilla luodaan riittämättömyyden tunne ja häpeän ilmapiiri. Näitä tunteita vaatteilla pyritään peittämään ja viemään huomio pois ihmisestä niiden sisällä.

3. VAPAUS
Lapsi karkaa vaipan pukijalta riehakkaaseen voitonjuoksuun ympäri pihamaan. Moni nuori on kokenut viuhahduksen tuoman tunneryöpyn. Ihminen muuttuu luonnollisesti elämänkaaren aikana ja samalla kertyy myös häpeäkuorma jokaisesta itsetyytymättömyyden tunteen hetkestä. Kohtaa itsesi peilin edessä ja hyväksy oma kehosi. Tämän jälkeen olet valmis kohtaamaan muut vahvan itsetunnon kanssa ja toivottavasti keskittymään johonkin muuhunkin kuin pelkkään ulkokuoreen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi: